Thursday, March 13, 2008

jantung.

Nama beliau yaya. Aku cinta beliau. That's is. Itu full priority sama ku. Aku gila risau psal aku dah nak gerak kptm bangi nih. Aku sejak 2,3 hari nih cam dah malas nk pikir psal hanpon. Aku risau gak kalo die boring aku takde nnti die carik la jantan lain buat lepas gian. Syg, fik tau syg takkan wat kan? Ye ar, ne tau aku arwah kat apartment tuh nnti. Terus melalak gadiskuh itu. Aish, bukan-bukan lak aku nih. Naseb baik lepas je plkn hari tuh dpt gak jumpe die kat cs. Tgk citer korea ape ntah. Haha. Bukan aku tgk citer tuh pun, tgk muke die yg mmg aku rindu tuh je. Siyesly, nih kire first time aku anggap chenta itu serious. Sblum nih aku anggap cam main-main je hati && perasaan wanita. Setelah aku di-busted-kan oleh sorang pompuan jalang nih (tak perlu ckp sape kan?) baru aku sedar betape saketnye jiwa && tangankuh mcm nak amek pisau tikam je kat perot malas nk ckp banyak, buno diri je. Naseb baik time tuh bule control. Kalo tak dah lame mak aku takde anak laki. Mcm mane aku leh knal ini yaya ek? Alah, teman kat myspce aja. Aku selalu gurau ngan die nak ajak kawen, satu mlm yg boring aku terus mintak couple ngan die dgn tak berpikir panjang. Dlm mase 3 hari die trus bagi jawapan. Mula-mula die ingat aku tak siyes, lpas aku kau-tim ngan akk die, die trus caye kat aku. Syukur, alhamdulillah. Senang citer, yaya nih kuat majok, kuat jeles, tapi tak kuat makan. Geram aku kalo aku ajak die kuar. Kalo beli makanan, last-last aku yg habiskan (hidup jgn membazir, btol tak?). Aku lemah ngan suara manje die tuh. Aduyai, mmg lemah lutut aku kalo dgr suara die. Tp best gak pujok-pujok die nih. Haha. Memang tugas seorang lelaki untuk menjaga hati dan perasaan wanita, btol tak? Cinta padaku memerlukan kasih sayang, pengorbanan, toleransi, sifat berbelah bagi, saling memahami, saling memaafi. Aku suke care yaya sbb die jenis give && take. Maksodnye, takdela laki je yg berkorban. Pompuan pun kene bantu gak (percayalah wanita sekalian, ia berkesan). Skang dah 8 bulan kitorang bersama, aku harap perhubungan aku kali ini akan berjaya, amiiinn.

3 comments:

keciq said...

fuyoh~
begytu romantik lgy romantis~

amirul iman said...

hahahaha...

jiwang siot..

mirailyani said...

Memang tugas seorang lelaki untuk menjaga hati dan perasaan wanita, btol tak? Cinta padaku memerlukan kasih sayang, pengorbanan, toleransi, sifat berbelah bagi, saling memahami, saling memaafi.

omg, kaw gile buat aku jeles.
oh nice blog dude :)