Sunday, June 22, 2008

the sayangs list

Aku heart mereka.
frantic.heart.you



Aku jahat gila. Mau bikin people review lak. haha.

1. Bini - yaya.

Ini Yaya. Die hak milik kekal kuh sorang. Die amat menyayangi aku. sayang smpai bila-bila punye, aku pasti. hahaha.


2. Anak - Kakak (Finn)
Ini finn, die panggil aku papa. So aku perasan aku papa angkot die. Alang-alang die panggil aku papa, aku panggil die kakak. Kire anak first aku la. Haha. Die cute dan baik hati, selalu risau if aku cakap aku tak sehat. Die panggil yaya, mama. Dah mmg cun la tuh. One happy family. Die caring gila sama sume org. Aku sayang dia sbb die anak (perasan) aku.

3. Cucu - Anie
Ini aniee, beliau panggil aku atok (aku nih dah kerepot kowt). So aku lagi sekali perasan aku sudah berfamily dan kini sebagai seorang atok. Tapi tak taw la anak yg mane. Haha :)) Aku geram ngan mata die ouh. Kalo aku jumpe die nnti, aku korek-korek mata die nk buat key chain. Die tahun nih PMR. Mari kite doakan die dpt 8A dgn jayanya.

4. Beshties - Chubby Cheeks (Diyana)


Ini pulak, Diyana. Skoolmate aku sejak form 1 lg. Aku kenal die sejak aku kat SMK Senai. Time form 2 die pindah SMK Bandar Putra. Aku sedeyh gak psal tak dpt ikot. Tp lpas 2 bulan, aku dpt gak tawaran masok skola tuh. Dpat la jumpe si Diyana nih. Mula-mula aku ngan die nih tak lah geng sgt. Ingat lg time form 2 die nyampah gile ngan aku smpai nk duk sblah die tak boleh. Hahahaha. Tapi kitorang jadi ngam sket la lpas aku masok form 4. Aku jadik klasmate die. Die duk blakang aku. So kitorang byk gak ar bual-bual. Kire satu group tuh kitorang anggap cam adek beradek. Die punye pipi tembam gile, sbb tuh aku panggil die chubby cheeks. Aku suke cubit pipi die yg tembam tuh. Hahaha.

5. Teman hangout - (se7en, pais, fagha)
Mereka bertiga ialah, fikri, faiz dan farah. Dan aku juga fikri. Perasan? Kami dianugerahi dgn nama yg bermula dgn F. Kamilah komplot f. Yeahh! Ouh. Kitorang suke hang out sesame. Pais suke bwk eos 400D nye kalo kitorang kuar. So byk la gmbar kitorang snap. Fikri klasmate aku time form 5. Aku kene halau gi skola kangkar. (panjang story die) Fagha pulak member aku di myspce. Tak byk sbnrnye member myspce yg aku jumpe. Kalo jumpe normally kitorang rapatla. Ye ar, mostly ramai member myspce aku kejap tegur then ilang tanpa kesan. Geram seyh.

6. Boboi si gedik - Goatfather (Amirul Iman)

Makhluk di atas bernama Amirul Iman Bin Anuar. Aku panggil die goatfather. Sbb bapak die janggut mcm kambing. Haha. (Sorry man, aku gurau je) Die nih klasmate aku dari form 3. Mamat nih agak genius la jgk. Die nih hasil uji kaji PTS yg berjaya melepasi ujian tersebut. Die selalu ajar aku psal selok psal komputer nih. Die nih mmg kire pakej ar. Muke market, suare sedap (pulak), skola pandai, kire full tank ar. Hahaha. Time form 4, die duk sblah aku dlm klas. So die join ar team aku ngan diyana. Sbb die yg plg muda, kitorang panggil die boboi. Die nih kire boleh la buat kawan yg baik.

7. Designer - Cruzito (Alina)

Ini tutito (suke aku la nk panggil ape). Orang panggil die Cruzito, name btol die Alina. Name panjang die taknk bgtaw. Yes, beliau agak miss-ter-riusss(mystery la). Beliau berkhidmat dengan Ditch sbg seorang tukang lukis, ataupun si organiser dan juga si pengambil order. Cruz nih mmg jenis suke org yg straight-to-the-point. Best if share problem sama ini baby, msti dia ada shj solution menarik untuk kita try. Cruz amat pakar dlm bidang meng-olah photo digital. Memang kepakaran beliau tip top, kasi tip byk if ade lebeyh sen. Suke cara die edit sbb die reti main ngan colour. Sayang cruz sbb die suke kish aku time ym. Muah muah.

Nanti aku sambung lagi.

7 comments:

keciq said...

byni de..anak de..cucu pon de..


nk jdik cicit leyh ?


haha~

amirul iman said...

nama gua mane buduh?

a v a said...

thanks fatty bum bum! ur the best ;)
and we'll continue being besties okey. we still haven't gone to lunch sama2 ba!


P/S: haha jgn jelous iman =p

amirul iman said...

owh3...

thx2...

kau mmg member yg baik...

haha..

fy said...

best je (; haiii masin!

intanfairuz said...

name aku bile lagy nak naek sini?
dah byk dah jase aku kat ko

sha_nixira said...

namae ku manae?