Wednesday, August 26, 2009

Recently.

Listen : White Shoes & The Couples Company - Senja.

1. The Fucking Thief.

Babi, *mencarut sebentar. Selepas komputer riba zaf yang disimpan di bilik Sabri hilang diambil orang, kini rumah zaf pula dimasuki pencuri tangan gatal. Laptop kedua zaf dan dua orang rakannya diambil orang. Hantu punya pencuri. Kejadian berlaku pada hari pertama puasa. Masa itu aku, sabri, afiq dan zaf baru pulang berbuka bersama keluarga zaf. Tiba-tiba teman serumah zaf menelefon zaf untuk memberitahu tentang kisah itu. Lantas kami bergegas ke balai polis untuk membuat laporan tentang kejadian tersebut. Aku berharap rakan-rakan lain yang tinggal di rumah sewa akan lebih berwaspada selepas ini supaya kejadian yang sama tidak berulang.
kesian ini makhluk ajaib, sebulan dua kali pergi balai


*aku bersama si tidak bersalah.

2. Aiza's partttyyy.
Terimakasih sebab invite kadi pergi. Sumpah kadi kenyang puas hati dapat makan banyak kambing ngan ayam. Burp Burp Burppp. Gembira juga sebab dapat spend time ngan lokman & nadia. Ampun ya cik aiza, lokman tidak memberi keizinan kepada kadi untuk membeli hadiah. Marah lokman tau.


invitation card x)

Lokman pun ada juga


happy birthday to you, happy birthday to you.

mereka heroin aku.



Ini yang semua orang dapat apabila kadi mabuk


I'm fucking need you like the air i'm fucking breathe


hehe, sudah kene ikat.
Wanie paksa kadi ambil gambar dengan beliau.

Ini kekasih Aqilah.

Semua lawan nak dapat title superhero Aiza.

Lim dah pandai meniaga buntut x)


3. Kemahuan di pagi raya
Aku mahu ini sahaja. Lain tidak mahu. Boleh lah boleh lah. Jika sesiapa belikan aku kasut ini, nescaya aku akan berhenti merokok dan akan ke kelas pada setiap hari, percayalah. Harganya aku tidak pasti, tapi aku mahu juga walau apa cara sekalipun.






Nike : ATMOS x AIR MAX
3. Iman ouh iman
Ini iman, beliau sudah diberikan sebiji Mexico 66 Oleh gadis beliau dan beliau minta aku meletakkan gambar beliau di blog ini.
Mexico 66 Original Stripe, tidak ori sila campak ke longkang.

4. Siti Najwa Anak Azman.
Sumpah kadi rindu kamu, sila pulang ke shah alam secepat mungkin. Nanti boleh berbuka bersama seperti semester 1 dahulu.
wa, i missed everytime we hugged each other.

5. Outro
Esok aku ada ujian matematik yang sepatutnya aku sudah lulus semasa semester 1. Doakan aku berjaya dengan cemerlang, terimakasih kerana sudi membaca.

5 comments:

nad™ said...

ori ok kasot eman.

fikri frantic said...

aku cakap ori kan? if tak ori baru buang la.
adoiii
:)

zulloice said...

haha!!
atmos!!

Aiza Hanis S. said...

haha bodoh je pose tnjuk boxer kalau mabuk. my party clean okeee, no alcohol. only kambing. kambing buat mabuk. huhu

Anonymous said...

dearr...

i misss u too....

seriously...huhuhuhuuu