Sunday, April 12, 2009

kembali mencarut

Today, I'm your favourite taxi driver.


Yeah, yeah, yeah. Sudah hampir 2 bulan aku tidak membebel di sini. Maka aku pulang ke pangkuan blog aku dan ingin aku berterimakasih kepada Amira dan Loqman kerana memaksa aku menaip di sini.

Telinga : I Killed The Prom Queen - Say Goodbye

i. Interlude

Shit, aku tidak tahu bagaimana aku hendak memulakan perbualan. Baik, mari kita mulakan dengan keadaan di bilik aku. Sememangnya bilik aku sangat kemas dan teratur dengan layout yang telah ditetapkan oleh pihak kolej. Sesungguhnya aku bukanlah seorang yang pengemas, tapi dengan bantuan rakan bilik, bilik aku kembali teratur. Mari lihat gambar bilik B250, flat kos rendah kptm bangi ya.

semua harta aku.

ruang mandi, dah 4 bulan aku mintak kepala shower tapi tidak dapat.

jamban, comel kan?

sinki, bukan tempat kencing.

tilam, pusat beradu.

bilik sebelah.

Afiq gosok gigi.

almari aku sudah usang.

ampaian.

Desktop!

Okay, itu je yang aku boleh tunjuk pasal bilik aku. Nak tengok banyak lagi, silalah ke bilik aku tanpa segan silu. Pelajar gadis bersusuk tubuh Jessica Alba amat digalakkan.

ii. Trilogi Si tanggang

Baik, aku telah menerima cek elaun pelajar bernilai, sangat bernilai ah. Memang banyak angka, digit yang terkandung dalam cek itu. Aku dengan suka hati tidak ingat bumi telah salah guna cek itu dengan membeli pelbagai barangan keperluan, kehendak dan juga barang-barang yang tidak patut dibeli juga.

Barangan perlu (sudah beli) :
1. Nokia 6500 slide, 4GB - RM 885
2. Kertas Kajang - RM3.50
3. Topup Touch N' Go - RM20, sudah habis
4. Makanan dorm - RM25, sudah dihabiskan karnivor dalam dorm
5. Food, travel, laundry expenses - RM450

Barangan cari pasal (sudah beli juga) :
1. SonyEricsson W910i - RM700
2. Tshirt Atticus slasher - RM100
3. Tshirt Reef circular - RM50
4. Tshirt Atticus Logo - RM100
5. Tshirt Macbeth Logo Fade grey - RM70
6. Stickers Paul Frank - RM18
7. Stickers Atticus - RM20
8. Check in hotel - rm200
9. Lecka-lecka - RM70
10. Tshirt Error Clothing Lock Keys - RM35
Aku tak tipu kan aku ada atticus?

Haha, agak terperanjat juga aku melihat perbelanjaan aku sendiri. Ini cuma sebahagian sahaja, iaitu yang aku rekod dan ingat. Haish, aku sudah menjadi gila mengumpul tshirt mahal, lepas ini aku bercadang untuk membeli sehelai lagi tshirt reef, macbeth dan Rockett Clothing yang sehelai berharga RM100. Aku sudah berhenti mengumpul kasut untuk memberi ruang kepada tshirt-tshirt memenuhi ruang kosong almari aku.

Telinga : Sweet As Revenge - Serenade

iii. I Love Macbeth episode 2.

Macbeth - The Fillmore

Terima kasih kepada Nur Syazleena Adila kerana telah membelikan aku sepasang kasut Macbeth baru. Macbeth model Fillmore ini berharga RM279.90 dan saiz 9 sudah habis. I Love You Bibeh!


Telinga : Forsaken - A Sacred Devotion

iv. Additional info, *yawn

Aku dah nak final exam dalam masa terdekat nih, aku doakan rakan-rakan semua berjaya dalam exam nanti ya! Minta korang maafkan kesilapan aku, namun aku tidak akan maafkan kesilapan engkau menipu aku, penipu, backstabber full stop.

Rakan-rakan kptm yang telah pulang, selamat bercuti. Rara, Yaya, Jaja, Shud, Illy, jaga diri elok-elok.
Shud && Jaja, mereka baik :)

Aku ingin berterimakasih kepada lecturer-lecturer aku semester ini. Terutamanya Miss Qairunisha yang telah memberikan aku carry mark yang sangat banyak walaupun aku kerap cabut dan menyanya dalam kelasnya.
Miss, thnx ya.
Telinga : Hatebreed - Destroy Everything

v. Sweet As Revenge Live In Malaysia

Aku dan line up sweet as revenge.

Aku malas nak bagi review, tapi sumpah best. Semua band yang main opening bersungguh-sungguh untuk memberikan persembahan terbaik pada hari kejadian. Aku juga sempat mengambil gambar bersama mereka. Drummer mereka amat talented, dan beliau seorang gadis. Amoi berbaju baby cakes tu, keyboardist mereka. Sangat hot!

vi. Outro

Aku gembira dapat berjumpa dengan anith rakanku di sekolah dahulu, beberapa jam dapat spend dengan dia. Daya, aku akan post tentang kau dalam next entry ya!

Cheers.

5 comments:

eyqa myqa hameed said...

bersih sial bilik ko.
aku igtkn bilik lelaki kotorr.
haha.
amat meleset andaian ku.

Little Nyonya said...

bongok,
sumpah kasut tu best!
tunggu ar nanti aku kua kan sebijjik lagi tiger,
dis tyme baja coming,
kaler putih.
wait ae..

bo0dak kechik said...

sumpah kemas..
tlong kemaskan bilik A013 bole?
sgt2 besepa la itu bilik..
huhuhu.

sha_nixira said...

yunk, kamoo maken encem
hhaa

laju said...

omg bbycks